В Бургас вече никак не е скучно за любителите на бира. Както е известно, градът си има своя локална пивоварна – „Веритас“, а от близо година и страхотно бирено пространство – Papa Beer, където непрестанно изненадват с интересни събития и различни представяния. От снощи пък в града отвори и още един магазин. „Мокро куче“ се намира на централно място – ул. „Цар Симеон“ 26 и накратко може да се опише като сравнително малък на площ, но с доволно голям асортимент.

 

Името изглежда доста необичайно, но този мирис е един от емблематичните при нежеланите аромати, включително в пивоварството. Това обаче е само намигване, а асортиментът е подбран така, че да се наслаждавате на всякакви други прекрасни аромати, но не и на „мокро куче“.

На откриването снощи се събраха част от най-запалените бирени ентусиасти в Бургас

 

Разнообразието откъм бирени места в Бургас се допълва отскоро и от Buddy (ул. „Копривщица“ 11), в който не само може да намерите някоя интересна бира, но и да я дегустирате на място с вкусна храна по домашни рецепти. За този бар-магазин вече се разчу сред бургазлии, които могат само да се гордеят, че градът им с бързи крачки наваксва пътя към своята „бирена диверсификация“. Гостите на Бургас (не само през лятото) пък вече имат добре подплатен избор къде да пият бира по техен вкус.

В Buddy освен, че показват своята любов към хубавата бира и храна, отдават своя респект и към непреходните Бъд Спенсър и Терънс Хил

Advertisements