Снощи имаше един чудесен повод за N на брой наздравици – beer2beer отпразнува своята 10-годишнина със стил и много позитивизъм в столичния бар KANAAL. За което помогна и фронтменът на „Анимационерите“ Георги Згуров-Гурко, който демонстрира убийствен усет за качествена музика в ролята си на диджей.
Ако кажа „сайтът beer2beer.org“ ще е доста постно. През тези година тримата Старейшини, известни с бойните имена Малцмен, Лейди Ливър и Хмелбой, популяризираха не само своя сайт, но и успяха да подтикнат хиляди последователи да приемат нещата от безгрижната (бирената) им страна и да се наслаждават повече на пълните си чаши. А за да подчертаят своето преклонение пред нашата любима напитка, тримата основаха и дори регистрираха Българска бирена църква. Така де – за мнозина бирата е като религия, а всеки бар или бирен щанд е като малък храм.
Личното ми пожелание беше – „Дотук добре с първите 10. Следва да отпразнуваме още 10 пъти по 10 години, в същия състав, който по естествен път постепенно и устойчиво да се увеличава“. Все пак учените от всички краища на планетата се скъсват да доказват, че пивото е полезно питие и води към дълголетие. Та с всичката бира наоколо какво са тук едни 100 години?!

Главните „виновници“ beer2beer да го има вече 10 години: Малцмен, Лейди Ливър и Хмелбой

beer2beer

Снимка: beer2beer

 

Advertisements