Първата от обещаните бирени изненади от 100beers.bg вече е факт. В магазина на ул. „Златовръх“ 31 в столичния квартал „Лозенец“, а скоро и онлайн за цялата страна могат да бъдат намерени 6 нови бири.
С цели три присъства дебютиращата в магазина независима английска пивоварна St. Peters. Вниманието може да грабне типичният екстра специален битър St. Peters Suffolk Gold Ale, мекият и щедър на аромати St. Peters Mild, както и обогатеният с мед портър St. Peters Honey Porter. Тези бири са също така ценни и за колекционерите, заради своите характерни бутилки.
От Острова идва и познатият на част от вас органичен ейл Duchy Old Ruby Ale 1905, от пивоварна Wychwood. Малцът за него е доставен от отбрани ферми за органична храна.
Петият дебютант е в лицето на един от приятните освежителни германски пилзове – Feldschloschen Pilsner, който е с две-три идеи повече от това да я изпиеш за статистиката.
Гамата на датската TO Ol пък се разширява с Southern Frontier, която е в стил American pale ale и се отличава с типична силна охмеленост, която докарва на бирата рейтинг от 96 точки в RateBeer, което си й осигурява място в графата „задължителни“.
Поздравления за попълненията, които определено ще трасират път и на други интересни бири от този специализиран сайт и магазин.

100beers

 

Advertisements