Съюзът на пивоварите в България (СПБ) даде начало на фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат“, който съпътства едноименната спортната кампания. Инициативата има за цел да провокира възможно повече семейства да изпратят снимки, които са вдъхновени от идеята „Мама, татко и аз заедно спортуваме и се забавляваме“. Надпреварата се провежда на фейсбук страницата на Съюза на пивоварите https://www.facebook.com/pivovari в рамките на кампанията за популяризиране на масовия спорт като алтернатива и превантивна практика децата да не експериментират с алкохол.
Участващите в конкурса снимки трябва да предават основната идея на инициативата и да отговарят на официалните правила, публикувани на страницата на СПБ във „Фейсбук“. Конкурсът ще трае до 30 октомври, като в него има право да участва всяко лице над 18 години. През този период потребителите ще могат да качват съответните тематични кадри и да се конкурират да съберат най-много одобрения.
Авторът на най-харесваната снимка ще спечели голямата награда – планинско колело Dunlop DS26. Независимо жури ще присъди и втора основна награда – комплект ракети за тенис на корт Willson. По време на конкурса на участниците ще бъдат раздадени и 63 поощрителни приза, разпределени на томболен принцип.

pivov1

 

Advertisements