С бързи темпове се развива идеята на Ростислав Бакалов, стоящ зад 100 Beers, да популяризира и осигури удобен достъп до бири от различни краища на Европа, а и на света. След като стартира преди около 5 месеца 100beers.bg, този онлайн сайт за продажба на бира за цялата страна вече придоби завидна популярност, която е с тенденция да се увеличава.
Междувременно назря моментът за следващия етап на развитие. Днес в 17 ч. ще отвори врати и магазин на 100 Beers. Напълно реален и не виртуален, в който всеки може да се докосне и разгледа подробно бутилките, решавайки кои да си избере. Впрочем, те от известно време са определено над 100 марки. При това ще се предлагат и съвсем нови бири, които досега не са присъствали в сайта. Кои са те – засега ще е изненада, която ще трябва да открият лично посетителите на магазина. А самият той се намира в столичния квартал „Лозенец“, на ул. „Златовръх“ 31, в близост до Семинарията, зад Химическия факултет. Работното време ще е от 10 до 19 ч. всеки делничен ден, а в събота – от 10 до 13 ч. Освен това, за допълнително удобство започва да се предлага и нова услуга – получаване на място на бири, поръчани през сайта.
Амбицията е това да не бъде единственият магазин на 100 Beers и няма съмнение, че ще бъдат положени усилия да се случи. Още следващата седмица пък на щандовете и в сайта се очаква много специално попълнение за любителите на бирата, които ще имат възможност да се сдобият с една от най-известните крафт бири в световен план. Очаквайте подробности за това съвсем скоро.

100beers

Advertisements